вівторок, 23 січня 2024 р.

"Доброта - головне для мене"




    Про бібліо-кафе ХЛАМ вже не раз писали в Інтернеті - і на сторінках блогу Централізовано міської бібліотечної системи для дітей м. Одеси, і на сторінках Київського КЛЮЧа — того, що на сайті при Національної бібліотеки України для дітей (Посилання 1 та Посилання 2 ). Тому не будемо повторюватися - охочі можуть перейти за посиланнями і почитати про це детальніше.

    Скажемо тільки, що ХЛАМ - це Художники, Литератори, Актори, Музиканти.

    А цього разу засідання було не зовсім звичайне. 



    По-перше, ХЛАМ переселився в наш Арт-простір (той, що знаходиться на Катерининської, 67.)

    А по-друге, цього разу гостем був один із засновників всесвітньо відомого одеського Будинку Клоунів (та, звісно, його актором) - Олексій Агоп'ян. Крім того, він  ще - актор Одеського академичного українського музикально-драматичного театру ім. В.Василька (вистава “Карпатський вестерн”), кіноактор. А взагалі, дуже талановитий актор, якому під силу як комедійна, так і трагічна роль.

    Звісно, важко не погодитися з паном Олексієм: про роботу актора потрібно судити за його роботами в театрі та кіно. Але на такі зустрічі глядачі ходять за іншим: дізнатися про актора більше як про людину. І глядач приходить досить підготовлений - знайомий з роботами актора.


     Зустріч вела беззмінна  организаторка ХЛАМа Людмила Волкова.

    Пан Олексій розповів, що його творча кар'єра почалася з навчання в Одеському політехнічному інституті. З знаменитого політехівського Студентського театру естрадної мініатюри (СТЕМ).

    А потім було навчання в театральному училищі. І відтоді актор вважає себе щасливою людиною - його робота збігається з його хобі.

    Але найбільше присутнім сподобалися акторські мініатюри - смішні, інколи трохи сумні, інколи філософські, але завжди добрі.

    Не дарма на запитання "Яку суперздатність він хотів би мати?" актор відповів: "Доброту, чесність, порядність".

    А ще актор пам'ятає пораду батьків: намагатися не брехати людям, і тоді вони будуть правдиві з тобою.

    Оскільки зустріч проходила в бібліотеці, то не обійшлося без знайомства з новими книгами та самою бібліотеко.














Приходьте до нас на Катерининську, 67




Немає коментарів:

Дописати коментар