вівторок, 30 січня 2024 р.

Музична подорож “Мелодії України крізь часи та стилі”

 


    З нагоди Дня натхнення мистецтвом (31.01) до нас завітали інклюзивні діти з ГОІнклюЛайф”. Потрібно сказати, що хлопці та дівчата не вперше бувають у нас. Але особливість же цієї зустрічі полягала в тому, що цього разу поєдналися не тільки читач із книгою, а до них ще приєдналася і музика.


    Дві книжки були путівником у цій подорожі — це Я.Винницька «Ковчег музика» та Г.Булгакова «Історії про життя 50 українців та українок».

    Бібліотекарі К. Поліщук та О. Григорьєва розкрили перед гостями різноманіття музичної України, розповіли про історію української музики та про видатних композиторів нашої країни. У бібліотечних залах звучала безсмертна музика М.Леонтовича та М.Лисенка.

    Звісно, за короткий час не можна охопити всю історію української музики. І тим не менше, як мені здалося, бібліотекарям вдалося запалити в цих великих дітлахах інтерес до цієї теми.


    Якщо ж є інтерес, то обов'язково будуть знання - адже знань без інтересу просто не може бути. А наші бібліотекарі допоможуть у цьому. Будьте впевнені.








Текст Олексій Надемлінський
Світлини Ірини Осадчої




Немає коментарів:

Дописати коментар