середу, 17 січня 2024 р.

У нас нові книги: Євгенія Завалій “Місія "Порятунок": бджоли”

 


Євгенія Завалій

Місія "Порятунок": бджоли


    Бджілка Яся нудьгує у вулику. Життя здається їй не таким цікавим, як у інших бджіл. Тож вона вирішує здійснити незвичайну мрію — полетіти в Париж. Проте у французькій столиці від своїх нових подруг вона дізнається, що на бджіл чигає страшенна небезпека. Яся мусить повернутися, щоб попередити свою родину, але що ж чекає на неї?..

    Друга книжка Євгенії Завалій із серії «Місія “Порятунок”» розповість, чому бджоли такі важливі. З нею читачі навчаться розрізняти породи цих маленьких розумних комах і дізнаються про світову та українську традиції бджільництва й екологічні загрози цьому виду. А також — багато прецікавих фактів про бджіл.


Про Євгенію Завалій


    Євгенія Завалій (1983, Чорноморськ) – волонтерка, активістка, популяризаторка сучасної української літератури. Мешкає в Одесі. Здобула ступінь магістра в галузі політології. Бере участь у громадських ініціативах, пов’язаних з екопроєктами. Засновниця проєкту «Екземпляри», що спрямований на ознайомлення з українськими книжками: учасники пишуть про книжки в однойменному блозі, організовують зустрічі зі школярами і дорослими, дарують книжки до бібліотек.

    Упродовж кількох років Євгенія Завалій була волонтеркою АТО і військового шпиталю.

    У 2020 році вийшла дебютна повість для дітей і підлітків «Це всі ми».





На двох останніх фото - письменниця в Універсальної читальної залі. 


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел та  оригінальні матеріали бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар