вівторок, 16 січня 2024 р.

У нас нові книги: Олена Захарченко “Метро до Темного Міста”

 




Олена Захарченко

“Метро до Темного Міста”


    Чи знали ви, що через старі закинуті гілки київського метро можна потрапити в Інший Київ? Він постав тоді, коли й звичайний, тільки живе тут багато дивних істот і цікавих людей. Іншому Києву загрожує небезпека — темні сили хочуть його знищити. Лихо нависло й над звичайним Києвом, місто може не вистояти у боротьбі з ворогом.

    Дев’ятикласник Марко випадково знайомиться з Любавою, дівчиною з Іншого Києва, хоча навіть не уявляє, якою небезпечною пригодою це стане для нього. Але чому це трапилося саме з ним? Можливо, причина криється у якійсь давній родинній таємниці Марка, про яку йому так не хоче розповідати мама?


Про авторку

Олена Захарченко



    Народилася в м. Рівне. Закінчила Рівненський педагогічний інститут за напрямом «Математика» та Інститут журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Також закінчила аспірантуру при Українському університеті водного господарства.

    Працювала програмістом, системним адміністратором, викладачем математики, редактором сайту. Згодом розпочала письменницьку кар`єру.


Фото: прес-служба Форум Видавців


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар