середа, 26 червня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Юлія Олефір "Казковий ліс. Пригоди єнотів-бешкетників"

 

Про авторку



    Юлія Олефір народилась 1983 року. Своє дитинство провела на Полтавщині, де закінчила з відзнакою звичайну сільську школу. 

    Вищу освіту отримала в Національному Фармацевтичному університеті міста Харкова і майже 10 років працювала за спеціальністю. 

    Але мрія писати не покидала Юлію з самого дитинства. Вона писала вірші з 11 років і видала 4 збірки, періодично публікувала свої короткі розповіді у фармацевтичних журналах і соціальних мережах. На написання дебютної дитячої книги письменницю надихнули її власні діти, що стали прототипами головних героїв книги «Казковий Ліс. Пригоди єнотів-бешкетників». 

    Юлія впевнена, що в дитячій літературі знайшла своє покликання, бо саме казки дозволяють їй залишатися дитиною в душі і краще розуміти своїх синів. Письменниця зізнається, що мріє написати книгу, яка увійде в світову історію дитячої літератури.


Казковий ліс. Пригоди єнотів-бешкетників



    Дитинство братиків-єнотиків Морсика і Лютика сповнене шалених пригод і захопливих відкриттів. Розворушити бджолине гніздо, вирушити в мандрівку попри заборону батьків, розгадати, хто намалював веселку... Що може бути цікавіше? Але коли до Казкового Лісу приходить біда, братики з мамою змушені покинути свій дім і відправитись у далеку подорож. Спекотний клімат, незвична їжа і незнайома мова стають для єнотів справжнім випробуванням. Чи вдасться Морсику віднайти нових друзів? Чи не стане повернення додому болісним розчаруванням? Чи таким же Казковим лишиться Ліс після потужного урагану?
    Дебютна книжка Юлії Олефір сповнена віри в перемогу добра над злом і несе безліч важливих меседжів маленьким читачам.


Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

член НСПУ, дитячий письменник,

методист БІВ



Немає коментарів:

Дописати коментар