вівторок, 18 червня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Софія Россі, Карло Канепа “Ловець пластику та інші професії майбутнього”

 


Софія Россі, Карло Канепа

Ловець пластику та інші професії майбутнього



    Як ловець пластику може рятувати океани від забруднення? Чи вмітиме кравчиня ДНК вирізати та лагодити геноми, уражені захворюванням? І чи вдасться клонувальнику вимерлих видів зберегти ті, яким загрожує небуття?

    Завдяки цій книжці ви дізнаєтеся, що за кілька років, можливо, матимете змогу відроджувати біологічні види, що вимерли багато тисяч років тому, чи будувати будинки в неможливих місцях. Ви зможете відкривати захворювання, про існування яких ми зараз навіть не підозрюємо, або ж очищувати повітря, яким дихаємо.


Співавтори книги «Ловець пластику та інші професії майбутнього»:


Софія Россі



    Займається науковими комунікаціями у шпиталі Сан-Раффаеле, що в Мілані. Вивчала в університеті філософію та здобула ступінь з нейронауки. Невтомна мандрівниця. Любить розповідати історії про здоров’я, довкілля й тваринний світ.


Карло Канепа



    Фактчекер медіаресурсу Pagella Politica: день у день викриває брехню політичних діячів та фейкові новини, що розносяться кав’ярнями та інтернетом. Здобув ступінь з філософії. Автор книжки про футбол (La scienza dei goal, видавництво Hoepli). Полюбляє грати на гітарі.


Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

член НСПУ, дитячий письменник,

методист БІВ




Немає коментарів:

Дописати коментар