четвер, 21 грудня 2023 р.

У нас нові книги: Меґан МакДоналд

 





Меґан МакДоналд


Стінк: неймовірний хлопчик-коротунчик. 

Книга 1

    Стінк – найнижчий у своїй сім’ї. Найнижчий у класі. Можливо, найнижчий хлопчик у всьому світі. Він змушує свою сестру Джуді щоранку вимірювати його зріст. Стінк готовий на все, що завгодно, навіть їсти горошок і пити молоко, аби лиш хоч трішки підрости. Та Джуді виявляє, що він не росте, а… зсихається! Що ж тепер робити бідному Стінкові?

    Зустрічайте Стінка Муді в окремій серії книжок. Стінк не лише дошкуляє своїй старшій сестрі Джуді Муді, він любить читати енциклопедію і малювати комікси!


Меґан МакДоналд

Стінк і неймовірний супергалактичний льодяник. 

Книга 2

    Ласкаво просимо на планету Зуболам! Стінк і Джуді Муді вирушають до крамниці солодощів, де увагу Стінка привертає зуболамний галактичний льодяник. Однак згодом виявляється, що льодяник геть не зуболамний.

    Стінк такий обурений, що береться писати скаргу виробникам. Коли він з’ясовує, що може надсилати листи зі скаргами компаніям-виробникам і натомість отримувати від них безкоштовні товари, у домі Муді нагромаджуються пакунки. Серед них легко не помітити невеликого конверта, підписаного неохайним почерком. Чи пов’язано це якось зі Стінковим найкращим другом Вебстером, який став кусючим, як муха у спасівку?


Меґан МакДоналд


Стінк і найсмердючіші кросівки у світі. 

Книга 3


    Клас Стінка Муді вирушає на екскурсію до музею науки, щоби відвідати виставку «Ото гидота!», і Стінк не може дочекатися, аби побачити всі ті дивні штуки. Коли ж він опиняється біля особливо смердючих експонатів, то виявляє, що його власний ніс має дивовижні здібності. А ще дізнається про професійних нюхачів, які навіть працюють на НАСА!

    Супернюхач і суперрозумака Стінк так захоплюється всім пахучим, що бере участь у конкурсі на найсмердючіші кросівки! Чи будуть його кросівки достатньо суперсмердючими, щоби виграти кубок Золотої Прищепки? Та, здається, нюх стане йому в пригоді для зовсім іншої справи...



Про Меґан МакДоналд


    Американська письменниця народилася в 1959 році у Піттсбурзі (США). Була наймолодшою із п’яти сестер, які і надихали її на написання книг. Навчалася в Університету Піттсбурга.

    Працювала бібліотекарем у бібліотеці Карнегі у Піттсбурзі, Громадській бібліотек Міннеаполіса, Меморіальній бібліотеці Адамса. Згодом присвятила себе письменництву.

    Найвідоміші книги авторки – веселі історії про пригоди дівчинки Джуді Муді. Також Меґан написала і кілька книг з кольоровими ілюстраціями для наймолодших читачів.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар