пʼятницю, 1 грудня 2023 р.

У нас нові книги: Емілія Дзюбак “Рік у лісі”

 

Емілія Дзюбак


    Польська художниця, яка створює ілюстрації для дитячих книжок. У 2010 році закінчила Академію образотворчих мистецтв у Познані.

    Її прекрасні милі ілюстрації прикрашають численні видання в усьому світі. Крім оформлення книг, Емілія займається ілюструванням журналів, а не так давно випустила дитячу кулінарну книгу, переглядати яку - суцільне задоволення. У кожній роботі художниці очевидна її доброта і тепло, якими вона ділиться з навколишнім світом.



Емілія Дзюбак

Рік у лісі



    «Рік у лісі» — це дванадцять картин про дванадцять місяців одного року. Кожен місяць — детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними в різних ситуаціях, за різної погоди, вдень чи вночі. На першому і останньому розворотах — презентація мешканців лісу та інтелектуальна гра.

    Ви дізнаєтеся про звички тварин: Хто де мешкає? Хто спить вдень, а хто — вночі? Хто що їсть? Хто як готується до зими? Які звірята і птахи паруються на все життя, а які — тільки на шлюбний період? Хто робить найкращі запаси, а хто є найбільшим лісовим лінюхом? Кого не застане зима? Хто та як довго опікується потомством? Відповіді ви знайдете на сторінках цієї незвичайної книги.

    «Рік у лісі» розвиває увагу і спостережливість, стимулює логічне мислення, пошук причинно-наслідкових зв’язків, вміння оповідати, а передусім — гарантує чудову розвагу на багато-багато годин.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар