понеділок, 11 грудня 2023 р.

У нас нові книги: Ана Пунсет та її серія «Клуб червоних кедів»

 







Клуб червоних кедів. 

Книга 1


    Ця книжка іспанської письменниці Ани Пунсет — перша в серії «Клуб червоних кедів». Четверо подруг-семикласниць вирішують створити свій клуб — з власними правилами і знаковими для них червоними кедами, які обіцяють носити повсякчас. Одна з дівчат, на жаль, змушена переїхати з родиною до Німеччини, і подруги неймовірно сумують за нею. Раптом з’являється нагода відвідати її в Берліні, взявши участь у конкурсі. Кому дістанеться перемога: Клубу червоних кедів чи касті Модних? На які капості здатна лідерка Модних, щоб добитися свого — читайте в цій захопливій підлітковій повісті.


Клуб червоних кедів. 

Подруги forever! 

Книга 2


    «Клуб червоних кедів. Подруги forever!» — друга книжка з серії «Клуб червоних кедів» іспанської письменниці Ани Пунсет про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

    Подруги вирішують разом поїхати в літній табір, але поїздка Фріди може зірватися — її батьки не мають на це коштів. Дівчата не можуть цього допустити, тож беруться заробляти гроші самотужки. Марта відкриває онлайн-крамничку солодощів, Фріда починає вигулювати собак, Лусія ініціює ярмарок мрій. Та чи вдасться дівчатам реалізувати все задумане, якщо лідерка касти Модних скликає найбільшу вечірку року зумисне в той самий день, що і ярмарок?..


Клуб червоних кедів. 

Усе заради мрії. 

Книга 3


    «Клуб червоних кедів. Усе заради мрії» — третя книжка з серії «Клуб червоних кедів» іспанської письменниці Ани Пунсет про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

    Літній табір, про який так мріяли подруги, став місцем, де вони пересварилися. Лусія розгублена, адже невдовзі мають відбутися зйомки реклами модного одягу, у кастингу якої подруги перемогли на початку літа. Чи вдасться дівчатам помиритися, щоб не провалити зйомки? Та чи знайдуть вони загублену в метро скрипку Беа, без якої вона не зможе зіграти важливий концерт наприкінці літа? Читайте вже в третій частині.


Клуб червоних кедів. 

Ми the best! 

Книга 4


    «Клуб червоних кедів. Ми the best!» — четверта книжка з серії «Клуб червоних кедів» іспанської письменниці Ани Пунсет про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

    Подруги переходять у другий клас середньої школи. У новому навчальному році їм доведеться стати сильною командою, щоби перемогти у спортивних змаганнях своїх суперниць — команду касти Модних. Проте дівчата все більше сваряться між собою, а Маріса знову веде підступну гру, і ніхто не знає, яка роль Альби у цій дуже заплутаній історії... Чи зможуть подруги розібратися в усіх перипетіях і таки здобути перемогу? Читайте вже в четвертій частині.


Клуб червоних кедів. 

Неймовірний тиждень. 

Книга 5


    Що може бути кращим за відпочинок з найближчими друзями в горах? Подруги з «Клубу червоних кедів» цілий тиждень живуть посеред лісу в гірському хостелі. Удень Лусія вчиться спускатися на лижах, а ввечері з подругами досліджує будинок, де вони оселилися. Окрім них тут мешкають учні з іншої школи. Лусія знайомиться з хлопцем, який змушує її серце битися частіше. Залишилося тільки з’ясувати, що пов’язує його з красунею-білявкою, яка стала для дівчат з «Клубу червоних кедів» затятим ворогом. Попереду лижні спуски, нові пригоди, а для когось — можливо, й нові романтичні стосунки.



Клуб червоних кедів. 

Світ — наш! 

Книга 6


    «Клуб червоних кедів. Світ — наш!» — шоста книжка з серії «Клуб червоних кедів» іспанської письменниці Ани Пунсет про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

    Незабаром канікули, Різдво, святкування Нового року. Дівчата з «Клубу червоних кедів» вирішують поїхати у Берлін до подруги Марти. Щоправда, для цього їм доведеться знайти роботу, щоби заробити гроші на квиток. Однак усе йде не за планом, особливо для Лусії, яка мусить відповісти перед батьками за свою брехню, а отже, поїздка на Різдво разом із подругами під загрозою...


Про авторку


    Народилася в Таррагоні 1981 року. Виросла й тривалий час жила в Салоу (саме там розташований славнозвісний Порт Авентура) разом із батьками, братом і бабусею. Згодом поїхала на навчання в Барселону. В університеті вивчала аудіо- та візуальну комунікацію. Це було величезною зміною в житті Ани, адже досі вона розмірено жила з родиною в курортному містечку, і раптом опинилася сама у круговерті великого міста.

    По завершенню навчання шукала себе. Брала участь у низці кіно- й телепроектів, відвідувала курси кіносценарію, а також навчалася у письменницькій школі у Мадриді. Саме писання завжди було її головним зацікавленням. Першу біографічну книжку Ана створила у 12-13 років для своєї бабусі й подарувала їй на день народження. У кінці приклеїла бабусине фото, зробила картонну обкладинку й прошила стрічками.

    Не сподіваючись на письменницький успіх, Ана ніколи не припиняла писати: поезію, казки, кіносценарії… Працюючи у сфері телебачення, вона потрапила і до світу друкованих ЗМІ. Перші її культурні хроніки були опубліковані в «ElsDiarisMés». Згодом Ану запросили працювати літературною критикинею у рубриці «Зустрічі» в «ElDiarideTarragona», куди вона дописує і донині. Певний час співпрацювала з різними видавництвами як професійна читачка і консультантка. Нині намагається присвячувати себе лише писанню.

    Авторка низки дитячих книжок видавництва «Beascoa», зокрема в серії про школу чарів «Макія Вела», а також «Будинок, у якому живуть літери», «25 кумедних історій для читання за 5 хвилин». Авторка серій «Клуб червоних кедів» та «Нью-Йоркська академія» видавництва «Montena».

    Письменниця розповідає, що вона щаслива, адже її мрія стала професією, чого в житті ще можна бажати.

    Серія «Клуб червоних кедів» налічує 15 книг і ще продовжується. Вона виходить в Україні, Литві, Польщі, Бразилії, Італії, Франції, Німеччині й Туреччині.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел







Немає коментарів:

Дописати коментар