середу, 13 грудня 2023 р.

У нас нові книги: Вікторія Амеліна “Е-е-есторії екскаватора Еки”

 


    Ека — маленький екскаватор. Але пригоди в нього великі, часом — світового масштабу. Він, мов справжній супергерой, може занапастити чи врятувати світ. Ека любить розповідати про свої дивовижні пригоди: як вичерпав ковшем пів моря, як зірвав із неба зірку, як ледь не викрав айсберг у Антарктиді. Ека дуже хоче бути корисним. То святому Миколаю допоможе, то скелет динозавра в музей привезе, то врятує від знищення улюблений парк. Можливо, як відомий барон Мюнхгаузен, Ека трішечки перебільшує у своїх е-е-есторіях? Але на те вони й «Е-е-есторії екскаватора Еки» — кумедні історії найбалакучішого екскаватора в світі


Про Вікторію Амеліну


    Українська письменниця, громадська діячка та засновниця Нью-Йоркського літературного фестивалю на Донеччині.

    Народилася 1 січня 1986 р. у Львові.

    У 2014 році дебютувала з романом «Синдром листопаду, або Homo Compatiens», який був відзначений багатьма критиками та увійшов у десятку рейтингу «ЛітАкцент-2014». У 2015 році книжка була перевидана і номінована на премію Валерія Шевчука, де увійшла до короткого списку.

    З дитинства мріяла бути письменницею, однак обрала сферу IT і десять років працювала програмістом та менеджером у міжнародних компаніях. Наразі завершила кар’єру в IT і присвятила себе письменництву.

    Багато подорожувала по світу, від Тибету до Силіконової долини. Дитячі книжки вигадувала разом із сином.

    Вікторія загинула 1 липня 2023 року у лікарні Мечникова у Дніпрі внаслідок поранення, отриманого під час ракетного обстрілу Краматорська російськими окупантами, який відбувся 27 червня.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар