неділю, 24 грудня 2023 р.

У нас нові книги: Володимир Аренєв «Скарбничка історій»

 


Володимир Аренєв

Скарбничка історій



    «Скарбничка історій» — це захоплива повість, у якій пригоди чекають на тебе на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і завданнями. Як це поєдналося в одній книжці? Магія! А також — майстерність відомого українського письменника Володимира Аренєва, який і розкриває власні творчі секрети початківцям.

    Ніколи не давай обіцянок, яких не зможеш виконати! Ніколи-преніколи не намагайся допомогти тому, хто був увязнений три тисячі років! Але якщо вже візьмешся за цеготуйся до карколомних пригод, подорожей у часі та справжніх, а не казкових небезпек!

    Разом із Урсулою і її незвичайним другом ти поринеш у небезпечні пригоди, від яких захоплює дух, а щедізнаєшся, як працює сюжет, як вигадати персонажа і як щодня знаходити час на творчість. І все це письменник розповідає легко, з гумором і яскравими прикладами з власного досвіду, нагадуючи, що творчістьце не лише кропітка праця, а й справжнє задоволення. А ілюстрації Олександра Комяхова занурять тебе у світ фантастичних перипетій та надцікавих конспектів.


Про автора



    Володимир Арєнєв – український письменник, автор трьох десятків книжок. Його твори видавалися українською, англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, російською, словацькою, французькою мовами. Лауреат численних міжнародних премій. Також працює як редактор-укладач міжнародних антологій, веде курси письменницької майстерності для дорослих та підлітків. 2014 року на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для юних читачів.


Фото - Ліна Квітка.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар