вівторок, 11 липня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Книги Бекса Хогана

Гадюка 

    Він перетворить її на вбивцю — або ж уб’є. Такий її фатум. Сімнадцятирічній Мерріан судилося одного дня стати Гадюкою — захисницею Дванадцяти Островів.

    Однак головний Гадюка стає їй поперек шляху. Підступний і нещадний, він борознить океанські простори на кораблі, мародерствує і вбиває, лишаючи по собі тільки біль і страждання. У безкраїх океанських далях він — найнебезпечніший чоловік. І він — батько Мерріан. Її місія — захищати Острови. Та чи зуміє вона вистояти за них у бою, якщо доведеться пожертвувати своєю сім’єю, домівкою, коханим і, цілком імовірно, власним життям?

    «Острови шторму та смутку» — епічний роман у жанрі фентезі з відважною героїнею, гострими дилемами і закрученим сюжетом!

Гнів



    «Надвигается буря. Дикая ярость, которая будет пожирать ночь и день, землю и море, пока останется сама печаль. Бойся ее, сопротивляйся ей, уничтожай ее», — говорит пророчество. И Мэрриан готова принять вызов. Но девушка чувствует, что хочет исцелять, а не убивать. Она слишком далеко отошла от своей истинной сущности, и пора найти обратный путь. Чтобы спасти Двенадцать Островов, Мерриан должен стать Магом. Девушка должна вернуться к своим корням, к Западным Островам — и призвать текущую в ее крови силу. Там, на Западе, даже воздух пропитан привкусом судьбы. Однако ничто не развращает больше власти…

    Что выберет Мерриан, стоя перед лицом смерти?

Гриф


    Мерріан пройшла вирішальне випробування і стала Магом. Нарешті вона достатньо могутня, аби виступити проти свого ворога та об’єднати Дванадцять Островів. От тільки разом із могутністю Мерріан відчула на собі й темну сторону магії. Нова сила майже некерована, і магія підживлює пекучу жагу помсти. Мерріан нещадно полює на тих, хто скривдив її в минулому, попри благання друзів згадати, що насправді важливо — врятувати Острови. Усе, заради чого вона боролася, висить на волосині. Чи виконає Мерріан свою місію повернути мир на Острови, якщо не може віднайти мир у власній душі?


Як нас знайти?





Немає коментарів:

Дописати коментар