вівторок, 18 липня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Грані-Т малюкам - 2

 Олег Григор'єв 

Гави і Роззяви


    Можливо, хтось із вас, любі читачі, сприйме поета Олега Грігор'єва за «ґаву», а хтось – за «роззяву»… Та головне не це. Головне – за кого матиме себе після прочитання цієї книжки кожен із нас! Афористичність, парадоксальність, елементи абсурду і чорного гумору притаманні цим легко впізнаваним, гострим, яскравим, хвацьким віршам. Їх створив поет, який усе життя «відмовлявся дорослішати» – а тому завжди йшов «проти течії». Недарма його вірші для дітей захоплюють не лише дітей, а й дорослих – адже він умів поглянути на дорослий світ дитячими очима. І впевнився, що в дорослому світі кожен із нас – або «ґава», або «роззява».


Іван Лучук

Грайлива Абетка


    У цій «Грайливій абетці» все і всі граються. Спочатку гралися слова в уяві письменника Івана Лучука, і догралися до того, що зустрілися й подружилися в кумедних віршиках. Потім гралися літери - ви тільки подивіться, як вправно ґава вдає з себе літеру «г»! Редактору видавництва «Грані-Т» також довелося гратися, адже це був єдиний спосіб вишикувати літери по порядку, як і має бути в алфавіті. А як награлася художниця Надія Дойчева, доки малювала «Грайливу абетку»! Тепер настав час гратися малюкам, бо вчитися читати - це навіть не зовсім вчитися, а скоріше - гратися!


Світлана Поваляєва

Вррум-чарівник


   Разом із синами авторки та виноградним слимачком ви поринете у дивовижний світ пригод, який яскраво зобразила відома художниця Світлана Фесенко. Життя сучасних дітей не таке просте, як може видаватися дорослим. Окрім мобільного телефона, комп’ютера та велосипеда дітям не вистачає життєрадісної няні… або няня. Вррум – саме такий нянь-слимак, який доглядає за дітьми письменниці Світлани Поваляєвої Васильком і Романом. Книга для сучасних дітей і заклопотаних батьків.


Олена Рєпніна

Твоя математика 


    Хто сказав, що вчитися рахувати – складно? Не вірте! Насправді це дуже весело й цікаво.
    Особливо для діток, які разом із батьками прочитають цю книжечку й побавляться з її героями: кмітливим непосидючим хлопчиком, його родиною і грайливим котиком Мурчиком, який уміє грати у футбол…
    Отак за веселими іграми та корисними заняттями ви, малята, і незчуєтесь, як по-справжньому захопитеся лічбою!

Приходьте до нас на Катерининьску, 67




Немає коментарів:

Дописати коментар