четвер, 20 липня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Школярам

 Хрестоматія 3,4 клас




    Читати хрестоматію сучасної української літератури у третьому та четвертому класі сьогодні цікаво і захопливо. У ній і слова та ноти відомих сьогодні пісень від Сашка Положинського і Руслани, і веселі вірші Івана Андрусяка, і дивовижні пригоди від Тетяни Стус, Валентини Вздульської, Лариси Денисенко, і стильні поради від Оксани Караванської, і ще багато цікавих історій від сучасних письменників та художників-ілюстраторів.

    Із хрестоматією молодші школярі відкриють для себе дивовижний світ читання, у якому книга може стати одним із найкращих друзів. А також зможуть познайомитися з новими письменниками, чиї твори в повній версії захочуть прочитати на дозвіллі.


Антологія. Пригоди й подорожі в шкільному курсі літератури. Посібник для 7 класу


    Життя — це захоплива подорож у просторі, часі й калейдоскоп пригод, які в основі майже кожного літературного твору. Найцікавіші з них вміщені в цій антології й доповнюють зміст чинних підручників — призначені для самостійного та позакласного читання, як того вимагають програми в шкільному курсі літератури — української, зарубіжної й національних меншин. Є в антології також інформація про письменників, яка переконує, що великий твір народжується в уяві авторів, котрі багато читають, думають, завжди готові до сміливих вчинків і мають пристрасть до мандрів. Антологія містить завдання для тих, хто любить роздумувати над творами та їх героями, аналізувати прочитане, шукати нові факти й ідеї.


Приходьте до нас на Катерининьску, 67



Немає коментарів:

Дописати коментар