понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Для найменших

 

Лізелот Верштеег

Подорожуючи із Семом






    Мавпеня Сем обожнює пригоди. Він подорожує по всьому світу! Сем побував у найчарівніших куточках планети за допомогою різних транспортних засобів. І куди б він не їхав, йому щоразу вдається дізнатись щось нове.

    Сем зустрічає різних тваринок, відкриває для себе нові кольори, а також помічає відмінності у формах і розмірах. А ще він вчиться рахувати від одного до десяти. Чи вдасться тобі знайти блакитного жучка на кожному малюнку?

 Різнокольорова книга-пошуківка, яку можна із задоволенням розглядати упродовж годин.


Катерина Перконос

Кольорова лічба


    З цією книжкою можна легко й наочно опанувати лічбу від 1 до 10 та вивчити основні кольори. У процесі веселої гри в дитини розвиватиметься і логічне, і образне мислення!



Аксель Шефлер

Франц Вітткамп


Коли в зайців чудовий настрій



    Віршики для малечі з наймилішими ілюстраціями Акселя Шеффлера!
    Зайченята весело граються на лузі, читають книжки (як же без книжок?) і навіть співають! Проникливі й кумедні історії у неперевершеному перекладі Юрія Бедрика неодмінно зацікавлять малечу.

    Чому варто прочитати:
· Читання та вивчення віршиків розвиває пам’ять та відчуття ритму в малюка. Можливо, послухавши історію та роздивившись ілюстрації, дитина навіть спробує скласти власний віршик про персонажів!
· Кожен розгорт — це окремий віршований сюжет, тож книжку можна читати з будь-якої сторінки і так само зупинитися в будь-який момент.
· Перекладач цієї книжки — український поет Юрій Бедрик, автор кількох поетичних збірок та віршованих дитячих книжок.

Приходьте на Катерининську 67.




Немає коментарів:

Дописати коментар