понеділок, 5 серпня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: О.Геращенко “Котономіка”

 


О.Геращенко

Котономіка”




    У такі давні часи, що їх ніхто не пам’ятає, між кішками й людьми спалахнула справжня ворожнеча. Тож комусь доведеться піти… Та чи зможуть коти прожити без людей? А чому б і ні, якщо вчитимуться давати собі раду: добувати їжу, будувати житло, захищатися від ворогів та й загалом думати про розвиток і майбутнє. Проте з’ясувалося, що встановлені в котячій країні порядки подобаються далеко не всім. Хтось прагне порядку, а хтось – творчості, хтось працює абияк, а в когось – купа завзяття й енергії. Тож недовго чотирилапі протрималися однією спільнотою: згодом різні групи котів і різні системи почали між собою змагатися. Хто з них переможе? Яка модель розвитку доведе свою життєздатність? Ще ніколи економіка не була такою захопливою! Бо це – КОТОНОМІКА – неймовірна історія про котячу країну Кеторію, що знайомить зі світом бізнесу, торгівлі, грошей, навчає, як взаємодіяти задля досягнення успіху та спільної вигоди.


Відгуки читачів з Інтернету

Анастасія Т. :

"Про котів, економіку, географію і життя загалом

Класна книга! Дитина любить все про котів, коли купувала, думала це чергова пригодницька історія. Так, але в ній ще й стільки корисного!"


Ірина К. :


"Книжка, що пояснює сутність сучасного життя.

Для дітей надзвичайно важливо розуміти в якому світі вони існують, чому відбуваються ті чи інші закономірності в достатку чи навпаки фінансовому занепаду. У дуже доступній та веселій, місцями навіть смішній формі, Олексій Геращенко описав найголовніші принципи економіки дітям. Про розвиток економіки в різних форматах: ринковій та авторитарній економіці. Про вибори, про стимулювання винахідників та оптимізацію виробництва, про кредити та перші гроші, Дуже вдячна за формат і саму історію. Сину 10 років. Прочитав від корки до корки усю книжку самостійно вголос. Не дав мені ні сторінки :) прочитати. Це одна з його найулюбленіших книжок і Максим сказав: "От якби усі книжки були такими цікавими :)"


Біографія Олексія Геращенка



    Олексій Геращенко народився 1978 року в Житомирі, вивчав економіку у Київському національному економічному університеті. Вже під час навчання подався будувати кар'єру у банківському секторі, працював в «Ощадбанку» та баку «Аркада», а згодом обійняв посаду фінансового директора компанії «Юг-Контракт», що є одним з провідних дистриб'юторів цифрової та побутової техніки в Україні. У 2011 році Геращенко увійшов до рейтингу 10 найкращих фінансових директорів, укладеного журналом «&.Фінансист».

    Письменницький доробок Геращенка складається з низки статей, зокрема дописів для платформи «VoxUkraine» e 2015–2017 рр. та трьох науково-популярних праць економічного спрямування, одна з яких розрахована на підліткову аудиторію. Автор також випробував себе на ниві художньої прози, результатом цього став роман «Лише секунда» – фантастична оповідь про долю та свободу вибору.




Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Зібрав та підготував О.Надемлінський


Немає коментарів:

Дописати коментар