неділя, 25 серпня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Люпано Ітоїз Коуе Серія "Вовк у трусах"

 


Дитячі комікси та графічні новели


Вовк у трусах

 том 1



    Усі в лісі боялися Вовка. Ці люті очиська, ці величезні зубиська… Чого тільки не вигадали інші звірі, щоб вберегтися від лютого агресора. Щоденні рейди антивовчої бригади, антивовчі сітки, щоб вберегти домівку, лісова газета, яка детально описує кожен злочин зубатого убивці… Все у лісі працювало на стримування Вовка.

    Та коли одного дня Вовк спустився зі своєї скелі, одягнутий у милі плетені труси, його спочатку не впізнали. Де злючі очиська? Нема, тільки добрий погляд. Де величезні зубиська… А ні, вони на місці. Невже весь цей час звірі звинувачували не того? Невже весь цей час вони кричали: «Вовк!», хоч насправді боятися треба було когось іншого?

    Кого ж тоді? Адже троє поросят зникли…


Вовк у трусах

том 2

«Якщо не віриш у себе, вір у мої труси!»



    В лісі готуються до великих перегонів, де найшвидші крилаті покажуть, хто з них гідний підняти над головою трофей. От тільки невідомий хуліган взявся псувати афіші і розмальовувати їх образливими написами.

    Добре, що в лісі є антивовча бригада, яка легко перетворилася в антивандальну. Але їй не під силу подолати зухвалого хулігана. Єдина надія на Вовка в трусах — супергероя, дупці якого більше не холодно.

    Чи знайде Вовк вандала? Чи зрозуміє його мотиви?

    Так і так. І що допоможе йому в цьому? Модний аксесуар, подарований мудрою совою...


Приходьте до нас на

Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

методист БІВ



Немає коментарів:

Дописати коментар