вівторок, 28 листопада 2023 р.

У нас нові книги: Надійка Гербіш «Пуанти для Анни»

 




Надійка Гербіш

Пуанти для Анни


    Анна має величезну мрію: дівчинка понад усе хоче стати справжньою балериною. Відколи вона побачила на сцені театру тридцять два магічні фуете, Анна робить усе, аби її мрія справдилася, загартовує і тіло, і характер. Та чи легко бути танцівницею?

    Зі сцени балет видається казкою, а за лаштунками він часом нудніший за шкільну фізкультуру. Разом з Анною читачі дізнаються, що таке релеве, реверанс, екзерсис, пліє, та розкриють інші балетні секретики. «Пуанти для Анни» — це ніжна та життєствердна історія про доброту, любов та родинне тепло.



Про авторку - Надійка Гербіш


    Надійка Гербіш – дружина, мама, мандрівниця. Українська письменниця і перекладачка. Кураторка з міжнародних прав американської компанії «Mosaic Rights Management» для Східної Європи та Нордичних країн.

    Надійчині книжки стали українськими бестселерами й були відзначені національними та міжнародними нагородами. Кілька дитячих книжок вийшли також шрифтом Брайля та видані в аудіо-форматі для використання в програмах інклюзивної освіти.

Авторка низки книжок для дорослих та дітей, серед яких «Теплі історії до кави», «Мене звати Мар’ям», «Одного разу на Різдво», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція», «Мандрівки з Чарівним Атласом: Гринвіч», «Пуанти для Анни» та ін.

    Надійчині праці були відзначені в численних академічних та популярних журналах (зокрема, журналі «Forbes», «Український Тиждень», «Країна»).

    Переклала два десятка книжок високого профілю з англійської – зокрема «Ключові рішення» Дж. В. Буша, «Шлюб, про який ви завжди мріяли» Ґ. Чепмена, «Розвиваючи лідера в собі» Дж. Максвелла, «Снайпер Арафата» Тасса Саади, «Психологія та християнство: 5 поглядів» під редакцією Еріка Л. Джонсона.

    Попередньо працювала журналісткою, книжковою оглядачкою, головною редакторкою видавництва «Ездра» та керівницею україномовних проектів видавництва «Брайт Стар Паблішинг», викладачкою у коледжі Університету «Україна» на спеціальності «Видавнича справа».

    Як фотограф Надійка ілюструвала кілька книжок для видавців із України, США та Канади, зокрема, «Found» Карен Кінгсбері – американського бестселера за версією «New York Times».

    Здобувши другу вищу освіту на факультеті Міжнародних та політичних досліджень Лодзького університету, зосередившись на проблемі освітніх практик в інтеграції біженців. Сьогодні Надійка активно відстоює інтегративний підхід у публічних дискусіях в академічній, культурній та церковній спільнотах України та за кордоном.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел

Немає коментарів:

Дописати коментар