вівторок, 14 листопада 2023 р.

Бібліотека прийшла до школи

 


    В рамках освітнього проєкту “Бібліотека йде до школи” працівники УЧЗ відвідали 2-Б клас 117 ліцею. Учні цього класу під керівництвом свого вчителя активно вивчають навколишній світ. А завдяки бібліотекарам маленькі дослідники світу потрапили у справжнісінький Book-портал.


    Ірина Осадча на прикладі енциклопедії “Зелена планета” показала, як за допомогою однієї книги можна відповісти на кілька сотень “Чому?” і навіть як важити, якщо раптом опинились у пустелі, а води із собою немає. Так чином діти познайомилися із науково-популярною літературою.



    А потім настала черга Катерини Поліщук, яка на прикладі книги нашої землячки Євгенії Завалій "Місія “Порятунок”: бджоли"  розповіла учням про такий жанр як нон-фікшн. І в чому його відмінність від науково-популярної літератури.

    Про зустріч із письменницею Є. Завалій  читай за посиланням

    Про бджіл і не тільки про них хлопчики та дівчатка дізналися під час подальшої бесіди. Але... година часу пролетіла зовсім непомітно і залишилося багато питань, які учні хотіли поставити працівникам бібліотеки. А тому було вирішено не обмежуватись однією цією зустріччю.


    До нових зустрічей!


Записав Олексій Надемлінський




Немає коментарів:

Дописати коментар