четвер, 23 листопада 2023 р.

У нас нові книги: Енді Шепард

 



    Енді Шеперд — дитяча письменниця, яка пише художню прозу для дітей і створює книжки-картинки. Мешкає поблизу Кембриджа разом із чоловіком, двома синами і їхнім собакою бордер-колі. На дозвіллі Енді міркує, як перемістити це красиве місто поближче до моря.


Енді Шепард

Хлопчик, який літав з драконами


    «Хлопчик, який літав з драконами» — книжка з серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди з драконами.

    Томас не уявляє життя без свого дракончика Блимка, який став для хлопця не просто домашнім улюбленцем — справжнім другом. А вирощувати драконів на драконово-фруктовому дереві в саду разом із друзяками Тедом, Кет і Каєм — узагалі найдивовижніше заняття!

    Але Томас дещо пообіцяв дідусеві: вони дозволять своїм драконам повернутися туди, де їм належить бути. Однак виконати обіцянку зовсім нелегко. Не тоді, коли вони все ще так весело проводять час із Блимком, Світликом, Крижинкою і Хитруном. Не тоді, коли їм слід з’ясувати, де справжній дім драконів. І не тоді, коли Томас настільки близький до розкриття історії таємничого драконового дерева...


Енді Шепард

Хлопчик, який марив драконами

    «Хлопчик, який марив драконами» — ще одна книжка з серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди.

    Дракони, яких виростила супергеройська команда Томаса та його друзів, подорослішали і відтепер мешкають на холодній Півночі, тож дітлахам не часто випадає нагода з ними побавитися і політати. Утім, клопотів у Томаса все одно предостатньо! Саджанці драконово-фруктового дерева в’януть, треба подбати про передчасно народженого крихітного дракончика Дзумка, ще й у класі з’являється новенька — хвальковита Аура, яка проголошує себе королевою драконів. А ще цього разу Томасові доведеться дізнатися, що плекати дружбу може бути так само непросто, як і вирощувати драконів.


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел


Немає коментарів:

Дописати коментар