четвер, 1 червня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Книги Муні Вітчер (10+)

 «Ніна — дівчинка планети Шостого Місяця»

    Головна героїня, мадридська школярка Ніна, дізнається про смерть свого дідуся, мага й алхіміка Михаїла Мезинського. Вона приїздить до Венеції й отримує у спадок від дідуся магічну Книжку та інші атрибути магії й алхімії, а ще дізнається, що дідусь заповів їй головну справу свого життя — врятувати планету Ксоракс.

    І Ніна з друзями безстрашно вступає в бій із Чорним Магом, князем Карконом, та його посіпаками. 

«Ніна і загадка Восьмої Ноти. Книжка 2»


    У другій книжці циклу школярка Ніна знову бореться з Магом Карконом і його посіпаками. Дівчинка має врятувати планету Ксоракс, як заповідав їй дідусь, Михаїл Мезинський, Білий Маг і алхімік. Щоб розкрити Другу Таємницю, Ніні та її друзям доводиться за допомогою магії перенестися до Стародавнього Єгипту. Там на них очікує несподівана зустріч із войовничими муміями та Карконом. Допомагає юним героям давньоєгипетський бог Осіріс і магічна Восьма Нота. 

«Ніна і Арка Світла»


    Ніна Де Нобілі продовжує боротьбу з могутніми силами Зла, які намагаються зруйнувати Золоте Число — 1,618, що забезпечує життя, красу й гармонію планети Ксоракс. У книжках «Ніна і Золоте Число» та «Ніна і сила Абсинтіуму» юна алхімічка вже врятувала три цифри Числа.     Залишилося знайти лише останню — 8. Тепер від Ніни залежить майбутнє — і не тільки її, а й друзів і сім’ї, планети, Всесвіту То чи здолають зло ця тендітна алхімічка та її друзі? 




Немає коментарів:

Дописати коментар