четвер, 29 червня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Грані-Т малюкам




 Чого тільки не почуєш у салонних розмовах… Що білий ведмідь навчився літати, а восьминіг засвоїв прийоми карате. Що можна молоти дурниці, як перець, і мати з цього непогану приправу. А крокодили справді плачуть через те, що дуже стурбовані вселенськими проблемами. Ось тільки люди не вірять у це. Тому на захист крокодилів став французький поет Клод Руа, котрого для українського читача переклала Євгенія Кононенко.





    Збірочка «Зелених віршів» яскравого поета Саші Чорного сповнена не лише кольорів, а й цікавинок про великих і малих, екзотичних і домашніх, волохатих і пухнастих звіряток.
    Ви познайомитеся з крокодилом, який подорожував Нілом, гномом, що виникає з подушки і котить у візочку пацю, та рештою кумедного світу навколо себе.




    Мабуть, ще не доводилося маленьким допитливим читачам діставати цікавинки з чарівних вузликів. А нова серія «Українські народні казки з вузликами» якраз стане у нагоді розумникам і їхнім батькам, які мають змогу ще раз відкрити для себе глибину і мудрість народної казки. У цій книзі ви зустрінетеся з кумедними героями казок про людей і звірів та дізнаєтеся, хто ж із них виявиться наймудрішим і найкмітливішим, хто кого перехитрує. Спільне звірячо-дюдське життя та господарювання — це той веселий світ, куди вас поведуть клубочок та вузлики цього разу. Для дітей молодшого та середнього шкільного віку. 



Немає коментарів:

Дописати коментар