четвер, 26 січня 2012 р.

«Хрещенський вечір»

19 січня 2012 року о 14.00 в Універсальному читальному залі дитячої бібліотеки відбувся "Хрещенський вечір"
У заході взяли участь:
Співробітники ЦБЛС для дітей, голова комітету «Діти Чорнобиля» - Соларьова Валентина Петрівна, родина Богачових – призери V міжнародного фестивалю
"Чорнобильські мотиви", представники Пункту біженців, представники благодійного фонду "Парус", артистка філармонії, лауреат національного конкурсу читців Лариса Хоніч, кореспондент газети "Чорноморські новини" Яна Стасіна, учні та педагоги муз. школи №15, учні 7 та 8 кл. школи №68, група «Почитайки», актив УЧЗ.
Вели захід Крістя У.М. та Стельмах Є.І.
Гості познайомилися з панно, яке нещодавно прикрасило стіну приміщення УЧЗ.



Зі святковими привітаннями виступив директор ЦДБС для дітей Галина Лазарєва
Потім гості познайомилися з виступом дітей із колядками та щедрівками, віршами класиків літератури у виконанні Л.Хонич та багатьма іншими цікавими виступами.


    Голова одеського комітету «Діти Чорнобиля» – Соларьова Валентина Петрівна нагородила переможців конкурсу «Зірка полин» грамотами.
    Минулий рік був багатий на нових друзів – такими рідними стала для нас родина Багачових, з якими ми представляли Одесу на V міжнародному фестивалі «Чорнобильські мотиви» у Дніпропетровську, які взяли Гран-Прі.
    Від них присутні отримали музичний подарунок.


    Виступаючих було багато - всіх їх перерахувати просто неможливо, але час пройшов непомітно, бо все відбувалося весело - і для дітей і для дорослих.




3 коментарі:

  1. Посмотрела материал про библиотеку. какие же они энтузиасты - библиотекари! ведь они сейчас, как на линии фронта. бой идет с интернет-манией... желаю дорогим библиотекарям только победы!

    Ковальс
    http://kochurova-olga.ya.ru/

    ВідповістиВидалити
  2. Узнала свою подругу Алину, хотела бы тоже оказаться на этой встрече!

    ВідповістиВидалити
  3. Так приходите в читальный зал. Там обязательно встретитесь!

    ВідповістиВидалити