вівторок, 17 вересня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Лазірко Катерина "Жозефіна Горішок. Білочка-детективка"

 






Лазірко Катерина

Жозефіна Горішок. Білочка-детективка



    На перший погляд, Жозефіна — звичайна пухнаста білочка, що бігає зеленими галявинами парку та перестрибує з гілки на гілку. Але насправді Жозефіна Горішок — БІЛОЧКА-ДЕТЕКТИВКА.

    Хтось украв іменинний торт дівчинки Маї? У парку з’явився жовто-рожевий монстр?

    Дивна липка павутинка заплутала весь парк і приклеїла до себе маленьких звірят? Жозефіна Горішок розкриє будь-яку справу. Якщо комусь потрібна допомога, білочка миттю надягає капелюх детективки й темні окуляри та хапає сумочку, в якій завжди лежать бінокль, лупа та записник з ручкою.

    Ну, а далі блискуче розслідування, і — ХОП! — навіть найзаплутанішу справу розкрито.


Біографія Катерини Лазірко

 

   Катерина Лазірко народилась у Дубровниці, що на Рівненщині, вивчала право в Київському національному університеті. Ідея написати книгу прийшла до неї давно, проте через навчання, роботу та повсякденні справи рукопис довго стояв на місці, хоча сюжети роїлись у голові та повсякчас виринали нові персонажі.

    Час для продовження роботи над історію вивільнила вагітність. Авторка дописала рукопис та подала його на літературний конкурс. Вона не здобула премії, але знайшла видавця. Літературний дебют письменниці відбувся 2021 року. Це була історія про самотнього хлопчика, що живе в притулку та чарівну країну муз — це читання, яке надихає. Вона про вірність та дружбу, яке так потрібне в буремні часи.

    Події нової книжки, що вийшла друком у 2023 році, відбуваються в прадавніх лісах Українських Карпат. Вона про любов до природи, відповідальність та почуття обов’язку.

    Книжки Катерини Лазірко стануть у пригоді всім батькам, які шукають для своєї малечі ціннісне читання, позбавлене менторського тону. Цікаві та зворушливі історії зі смислом. Відомо, що нині авторка працює над новим рукописом.


Приходьте до нас на

Європейську (Катерининську), 67



Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

член НСПУ, дитячий письменник,

методист БІВ




Немає коментарів:

Дописати коментар