середа, 4 вересня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: книги-білінгви Наталії Стукман

 

Книги-білінгви: українско-англійська мови


Наталія Стукман 

Малюк Коргі





    Малюк Коргі — бешкетне цуценятко, яке знайомиться з великим світом. Він знає, що мама найкраща, біля неї тепло і спокійно. А тато великий і сильний — Коргі хоче бути на нього схожим. І ще собаки дружать з котами, як він із Хвостиком, хоч дідусь і каже інакше. Малюк невтомно стрибає, пустує, досліджує, губиться, встряє у різні халепи… Та добре знає — поруч родина, яка його дуже любить. Коротенькі теплі й зворушливі історії дуже сподобаються малятам і стануть найкращими для вечорового читання.


Малюк Коргі вчиться рахувати



    Малюк Коргі — бешкетне цуценятко, яке знайомиться з великим світом. Щойно він навчився рахувати до десяти, і тепер мусить все-все порахувати. Коргі не може лягти спати — боїться забути лічбу. І мама залюбки допомагає: підказує, що іще можна порахувати. Одне ліжечко, два стільчики… і так до десяти. А чи вдасться Коргі порахувати зорі?..

    Коротенькі теплі й зворушливі історії-білінгви дуже сподобаються малятам і стануть найкращими для вечорового читання.


З відгуків читачів 

(знайдено в Інтернеті)


    Це книжки, створені для самих маленьких читачів й слухачів. Моя онучка якраз поки що слухає книжки. Двомовність - це чудовий винахід для навчання дитини. Наш таточко - англомовний, а мама - українка. Дитина має можливість слухати (а потім і самостійно читати) один і той самий текст двома мовами. Текст набраний крупними літерами - якраз для маленьких дітей, малюнки яскраві, красиві. Чудово скомпоновані книжки: на одному розвороті й ілюстрація, й цікавий текст двома мовами. Всім раджу придбати для своїх дітей.

kvartalna



    Це просто фантастично!!! ...в захваті вся родина! Так дуже крутий, чіткий шрифт, кайф від того, що на одній сторінці текст українською, на другій-англійською!) це ще можна тексти порівнювати. Сам текст простий, можна читати навіть малюкам)) А картинки.... ммм!! це просто захват дикий:) ці ілюстрації такі яскраві, такі круті, зрозумілі, такі просто.. вау! такі милі та приємні) історії в книзі добрі, поганому не вчать( хоча я не встигла дочитати всю книгу повністю). історія про песика Коргі так кота розповідає, що хоч ми і різні, але чудово можемо товаришувати та спілкуватись між собою)) Далі Коргі намагається бути таким, як тато) це історія про авторитет батьків! Така мила, чудова, повчальна книга! 

Ірина Сіманішина



    Дуже хороша книга, приємно вражає якістю, змістом та естетичним оформленням. Зручна та пізнавальна. Завдяки яскравим ілюстраціям, дитину захоплює з першого погляду. Історії, описані в книзі, легкі, наповнені гумором та пригодами з повчальним смислом. У завуальованій, алегоричній формі автор підводить маленького читача до висновків, які будуть корисними і в його особистому житті. Текст англійською мовою сприймається досить легко, тобто книга цілком відповідає вказаній віковій аудиторії. Цю книгу білінгву сміливо можна обирати аби покращити навики читання англійською та перекладу.

Таисия



Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали з відкритих джерел

Зібрав та підготував О.Надемлінський




Немає коментарів:

Дописати коментар