неділя, 13 жовтня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Л. Дашвар “Покров”

 


Л. Дашвар

Покров




    Ніч проти 30 листопада 2013 року багато змінює і в житті країни, і в долі киянки Мар'яни Озерової. Після розміреного напівсонного існування дівчина опиняється у вирі подій та несподіваних зустрічей: виснажливі чергування на Майдані, зникнення коханої людини та пошуки нащадків у сьомому коліні славетного козака Яреми Дороша, яких прокляла його дружина – зарозуміла шляхтянка Станіслава. Але не дарма пошуки? Адже перед цими щасливцями постає непростий вибір – незліченні скарби, які мають успадкувати від свого предка, чи кохання та воля…


Наша довідка

Люко Дашвар


    Ірина Іванівна Чернова (3 жовтня 1957, Херсон), відома як Лю́ко Дашва́р — українська письменниця, редакторка, сценаристка та журналістка. На додачу до письменницької діяльності, до 2006 року займалася журналістикою, а після 2006 року — почала займатися написанням сценаріїв для телебачення.

    Лавреатка літературної премії Коронація слова: у 2007 році роман «Село не люди» здобув ІІ премію та премію «Дебюту року» від книжкового порталу «Друг Читача», у 2008 році за «Молоко з кров'ю» стала дипломанткою конкурсу, а 2009 року її роман «Рай. Центр» отримав диплом «Вибір видавців».


Приходьте до нас на

Європейську (Катерининську), 67



Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

методист БІВ




Немає коментарів:

Дописати коментар