середу, 15 листопада 2023 р.

У нас нові книги: серія Ніни Елізабет Ґрьонтведт

 



Про письменницю


    Ніна Елізабет Ґрьонтведт - норвезька письменниця та художниця.


    Народилася в містечку Тронгейм (Норвегія), де і вивчала графічний дизайн. Також навчалася у Саутгемптоні (Великобританія) та Норвезькому Інституті Дитячої Книги.

    Спершу працювала ілюстратором. А у 2006 році видала свою першу книгу. Серед книг авторки – твори для дітей «Маленький герой», «Маленький герой і кіт-викрадач»,«Привіт, це я!», «Абсолютно нецілована».




Ніна Елізабет Ґрьонтведт

Привіт, це я! Книга 1

    Перша книжка з серії норвезької письменниці та художниці Ніни Е. Грьонтведт. Знайомтеся, це Уда. Їй дуже кортить розповісти вам про все на світі – про себе, про батьків і сестричку Ерле, про найкращу подругу Геллє і її брата-телепня Стіана. Але таке не будеш розбалакувати першому стрічному. Тому Уда пише все це у щоденнику, який надійно замикає на ключик і який стане її єдиною розрадою, коли життя полетить шкереберть, а світ здаватиметься ворожим. Що робити, коли на душі так мулько і здається, що ніхто тебе не любить? І чи зможе Уда зрозуміти, що часто між любов’ю та ненавистю пролягає тонка межа?


Ніна Елізабет Ґрьонтведт

Абсолютно нецілована. Книга 2

    «Абсолютна нецілована» – друга книжка норвезької письменниці Ніни Елізабет Ґрьонтведт, написана у формі щоденника дівчинки-підлітка, який авторка сама й проілюструвала. Героїня Уда Андреа Стоккгейм – вже знайома українським читачам за книгою «Привіт, це я!» – знову пише про себе, свою найближчу подругу Геллє, молодшу сестричку Ерле, тата й маму, шкільних друзів. І… про свої перші закоханості. Словом, про всі-всі найпотаємніші таємниці, про які можна писати в чудовому новенькому записнику-щоденнику, який замикається на ключик.


Ніна Елізабет Ґрьонтведт

Суперліто. Книга 3

    В третій книжці норвезької письменниці та художниці Ніни Елізабет Ґрьонтведт Уда знову повертається, з новим щоденником і новими історіями про своє суперліто. Дівчинка подорослішала – і в неї тепер купа справ: випускний у молодшій школі, шкільна закоханість, канікули в літньому таборі, пригоди і... ще одна закоханість? Сторінки щоденника швидко заповнюються: Уда записує туди свої вагання й сумніви і переконується, що щасливі й нещасливі миті в житті завжди поруч.


Ніна Елізабет Ґрьонтведт

Happy end, попри все?.. Книга 4

    Четверта книжка Ніни Елізабет Ґрьонтведт. Уда починає навчатися у старшій школі, і майже одразу в неї з’являється коханий. Але яке воно, справжнє кохання? Чи можна закохатися в когось, кого зовсім не знаєш і з ким якось ніяково поруч? І чи завжди гарна історія про кохання закінчується щасливо? Уда відкриває для себе неймовірно романтичну історію Ромео та Джульєтти, яка завершується зовсім не гепі-ендом, – зате сповнена неземних почуттів, від яких йде обертом голова... Дорослі кажуть, що закоханість – то лише вплив гормонів. Чия ж правда?

    Це заключний щоденник Уди, яка так полюбилася українським читачам.

Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел



Немає коментарів:

Дописати коментар