неділя, 12 травня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Енді Шеперд та книги про драконів

 



    Ми вже писали про британську письменницю Енді Шеперд та їі книги про драконів.

    І ось зараз до нас прийшло ще дві книги цього автора з цієї серії.


"Хлопчик, який вирощував драконів. 

Книга 1"


    «Хлопчик, який вирощував драконів» — перша книжка в серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди з драконами.


    У саду дідуся юний Томас знаходить дивне дерево із незвичними плодами. Ні про що не здогадуючись, хлопець забирає один плід додому. Яке ж його здивування, коли звідти вилуплюється крихітний дракон!


    Хто б не мріяв мати найкрутішу у світі домашню тваринку? Та якщо хочете вирощувати драконів, варто знати, у що вплутуєтеся. Бо дракони — то не тільки веселощі та ігри. Тож тепер Томасові доведеться навчитися доглядати за справжніми драконами!


    Чудова, захоплива книга!!! Ми з сином в захваті!!! Щиро дякуємо за таку прекрасну книгу!


"Хлопчик, який жив з драконами. 

Книга 2"    


    «Хлопчик, який жив з драконами» — друга книжка в серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди з драконами.


    Після того як Томас знайшов драконово-фруктове дерево в дідусевому садку і просто у нього вдома вилупився дракон — життя хлопця дуже змінилося. Як і в його друзів Теда, Кая і Кет, які теж завели собі по вогнедишній тваринці. Мати власного дракона — неймовірно, але це не самі лиш забави і підсмажений зефір, а ще й ого-го скільки клопоту! Тож Томасові з друзями доведеться запастися терпінням, а ще подбати про драконове дерево, яке раптом почало марніти...


З інтернет - відгуків на книгу


    "Вся серія книжок чудова! Це друга книга, така ж весела, легко читати як дитині 10 років, так і мені. Рекомендую ці книжки. Написано дуже цікаво, захопливо та весело


Юлія"


Приходьте до нас на 

Європейську 

(Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел

Зібрав та підготував О.Надемлінський




Немає коментарів:

Дописати коментар