вівторок, 14 травня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: "Історії про життя 50 українців та українок"

 




    Ця книжка познайомить читачів із видатними українцями: чоловіками та жінками, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої держави, науки та мистецтва. Історія кожного з них цікава й унікальна: чиясь надихає, чиясь змушує замислитися, чиясь відверто засмучує. Це книжка, з якої можна почати знайомство з українськими постатями, але на якій точно не слід зупинятися, адже поза нею лишилися сотні імен.



З відгука читача:


   Історії про українських особистостей? Така маленька, але цінна книжка! Ви хоча б цікавитеся історією свого народу та її особистостями? Якщо ні, то раджу вам поглинути свої знання прочитавши пізнавальну книжку «Історії про життя 50 українців та українок» У цій книжці зібрано 50 історій — 25 про жінок та 25 про чоловіків, які досягли великої популярності в Україні та за її межами.         Звичайно, тут маленька частинка всіх людей і історія на цьому не завершується.

  А хто знає, можливо, таких книг буде ще багато-багато! Це круто, що Україна має та мала талановитих людей, які досягнули великого успіху в своїй кар‘єрі! Ми маємо цим пишатися.

 Усе написано стисло, коротко, чітко та зрозуміло".


(Саша)


Про Ганну Булгакову — авторку цієї книги


    Ганна Булгакова - сучасна українська письменниця, яка спеціалізується на створенні дитячої пізнавальної та художньої літератури, окрім власне письменницької діяльності Ганна обіймає посаду головної редакторки департаменту дитячої літератури видавництва «Ранок».

    Книги Ганни Булгакової звертаються до важливих соціальних та культурних питань, з-під пера авторки вийшло декілька літературних серій та самостійних творів, деякі з них є в нашій бібліотеці.


Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

член НСПУ, дитячий письменник,

методист БІВ




Немає коментарів:

Дописати коментар