вівторок, 29 серпня 2023 р.

Ґжеґож Касдепке та його книги в УЧЗ

   Зазвичай ми знайомимо відвідувачів нашого блогу із новими надходженнями до бібліотеки.

    Але, мабуть, це не зовсім правильно. Адже у книжковому фонді Універсальної читальної зали є багато книг, про які ми ще не говорили, але вони варті уваги наших читачів.


Про Ґжеґожа Касдепке

    Завдяки книгам і своєрідному почуттю гумору Ґжегожа Касдепке вважають одним з найкумедніших фантазерів сучасності.

    Ґжегож Касдепке — сучасний польський письменник, журналіст, автор дитячих книжок, займає посаду головного редактора у відомому польському дитячому журналі «Цвіркун». Народився 4 травня 1972 року в місті Білосток у Польщі. І хоча він успішно закінчив факультет журналістики та політології, Ґжегож розумів, що покликання його життя — це написання казок. У себе на батьківщині і за кордоном письменник був відзначений багатьма престижними літературними преміями та нагородами. Таланти Ґжегожа Касдепке різноманітні: він написав кілька сценаріїв, а скільки на його рахунку радіопередач — складно порахувати.

    Хобі Ґжегожа Касдепке знаходять відображення в його творах, адже крім літератури, він дуже любить подорожі, класичну музику, смачну їжу і гострі жарти.


Знайомтесь, детектив Нишпорка. 

Нові клопоти детектива Нишпорки



    Бажаєте навчитися логічно мислити, робити висновки та розгадувати цікаві загадки? Тоді ласкаво просимо до детективної агенції «Рожеві окуляри», де ви маєте унікальний шанс познайомитися з кумедним диваком детективом Нишпоркою. Пліч-о-пліч із ним юні читачі дізнаються, де поділися шкарпетки з дельфінами та хто зламав повітряного змія. А коли на п’яти наступає підступний конкурент — детектив Мертвяк з детективної агенції «Чорнокнижник», пригоди стають ще більш захопливими.

Зачіпки детектива Нишпорки. 

Канікули детектива Нишпорки




    Детективна агенція «Рожеві окуляри» працює на повну силу. Для неї нема ні канікул, ні вихідних, адже щодня може щось трапитися... Тому детектив Нишпорка пильнує й уважно розглядає кожну річ чи підозрілу людину, тим паче якщо ця людина — небезпечний суперник детектив Мертвяк. І якщо пан Нишпорка таки знайде якусь зачіпку, то робота буде всім: розгадувати ту зачіпку доведеться і йому, і читачам.

Незвичайні пригоди звичайної родини




    Кумедні історії про маленького хлопчика Каспера, який навіть звичайний похід до дитячого садочка, копирсання в пісочниці чи ліплення сніговика може перетворити на захопливу пригоду, чим надзвичайно тішить своїх батьків і читачів по всьому світу. 

Приходьте до нас на Катерининську, 67





Немає коментарів:

Дописати коментар