понеділок, 21 серпня 2023 р.

Презентація виставки портретів «Час героїв»

 


24 серпня 2023 року о 15:00 до Дня Незалежності України в Арт-просторі Універсального читального залу (Катерининська, 67) КУ «ЦМБС для дітей» відбудеться презентація виставки портретів «Час героїв» одеської художниці Ольги Погрібної. 

Цьогоріч, ми відзначаємо головне свято країни, знову в умовах війни, коли триває запекла боротьба за нашу землю, ідентичність, територіальну цілісність та й за наше майбутнє загалом. 

В експозиції буде репрезентована серія портретів присвячених нашим сучасникам, які героїчно відстоюють незалежність нашої країни. Представлені картини це своєрідний документальний репортаж, свого роду витяг в образах з великого числа учасників як збройного, так і цивільного захисту України.

Ольга Погрібна — одна із перших мисткинь Одеси, хто відроджує й послідовно розробляє тему сучасного українського портрета у форматі станкового малярства. Художниця веде активну волонтерську діяльність, викладає живопис дітям зазнавших моральних травм під час військових дій, приймає участь в багатьох міжнародних та всеукраїнських проектах та виставках. Нещодавно Ольга Погрібна отримала заслужену відзнаку Президента України «За оборону України».

Виставка триватиме з 24 по 31 серпня 2023 р. 

Вхід вільний.



Немає коментарів:

Дописати коментар