Олександра Орлова
“Мандрівка шоколаду”
Молочний, чорний чи білий? Пористий або з начинкою? Шоколад буває різний на смак і вигляд, а його історія почалася ще понад 3000 років тому! За нього купували речі, ним ласували королі й древні народи, та й сам шоколад неодноразово змінював свою форму і навіть колір.
Факти і легенди, наука і магія, захопливі таємниці і смачні рецепти. Ця книжка – путівник історії шоколаду, стежками якої мандрують чарівні лиси Олександри Дікої.
Про Олександру Орлову
Олександра Орлова — письменниця і перекладачка. Авторка дитячих і дорослих книжок, залюблена у гірські мандри, йогу та чаювання. Активна слухачка мистецьких і літературних студій та історій живих людей, невтомна шукачка краси для фотооб’єктиву й просто на згадку. Нині мешкає в американському містечку Вудинвіль у штаті Вашинґтон із коханим чоловіком і чарівним котом Ешером.
Приходьте до нас на
Європейську (Катерининську), 67
Використані матеріали із відкритих джерел
Підготував О.Надемлінський
Немає коментарів:
Дописати коментар