вівторок, 23 липня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: О.Мустафін Золоте руно. Історія, заплутана в міфах

 

О. Мустафін

Золоте руно. Історія, заплутана в міфах



    «Золоте руно» — незвична розповідь про відомі з дитинства міфи та легенди Давньої Греції. Несподівана спроба відшукати у казці історичну правду і реконструювати за легендарними переказами справжню історію мікенської цивілізації — яскраву, криваву і повчальну, уроки якої стануть в нагоді й сучасним українцям. Державотворець Сізіф, прибиральник Геракл, політемігрант Одіссей, винахідник Мідас — якими в реальності були герої стародавніх міфів? Завдяки чому піднеслися і чому занепали стародавні міста-палаци? І хто насправді зруйнував світ, оспіваний Гомером? На ці питання відповідає своєю новою книжкою Олексій Мустафін.


Біографія Олексія Мустафіна



    Мустафін Олексій Рафаїлович народився 23 травня 1971 року в місті Київ. У 1987 році закінчив середню школу з хімічним ухилом, та вступив на історичний факультет Київського державного педагогічного університету мені М. П. Драгоманова. Спочатку працював в аналітичних і дослідницьких центрах, згодом починає журналістську діяльність в українському виданні "УНІАН-тижневик", газетах "Пост-Поступ" та "День". З 1997 року працює в телевізійній сфері, спочатку був завідувачем відділу міжнародних новин ТСН на каналі "1+1", потім шеф-редактором служби новин телеканалу "Інтер". У 2004 році його телепрограми стають рейтинговими та входять в ТОП-10 популярних програм. Обіймав посаду голови правління "ММЦ-СТБ", був генеральним директором телеканалу "Мега" та генеральним продюсером новин "Медіа Групи Україна". На базі ресурсів групи створив єдину інформаційну платформу під спільним брендом "Сьогодні".

    Одним з його досягнень є інформаційні проекти "ВІКНА" і "Дзеркало тижня", які відзначені численними преміями.

    Автором історичних і публіцистичних видань "Справжня історія Стародавнього часу", "Справжня історія раннього нового часу" та "Справжня історія пізнього нового часу", "Халепи, що визначили долю народів", "Злам: кризи політичних режимів" та інших.


Використані матеріали з відкритих джерел

Олексій Надемлінський

методист БІВ


Приходьте до нас на Європейську (Катерининську), 67



Немає коментарів:

Дописати коментар