пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Одеські літДжури в гостях у письменника Андрія Бачинського




 Зустрітися з колегами це завжди цікаво та корисно. І це подвійно корисно, коли професія ця творча, скажімо, письменник. Так сталося і цього разу.

    Юні письменники студії "Одеські ЛітДжури" від Універсальної читальної зали на Катерининській, 67 прийшли до книгарні-кав'ярні Старого Лева на зустріч з письменником Андрієм Бачинським. Прийшли разом із керівником студії Олексієм Надемлінським та бібліотекарем Олександрою Григор'євою, яка, до речі, теж є членом НСПУ.



    На зустрічі були присутні наші старі друзі – учні музичного ліцею ім. П.С.СтолярськогоБули школярі з інших шкіл, і читачі дитячих бібліотек. Були й дорослі шанувальники читання.



    Пан Андрій розповів про те, як він став письменником, про свої книги, як народжуються дитячі книги та що пов'язує його з нашим містом. Було цікаво.

    А тепер слово одеському дитячому письменнику Олексію Надемлінському: 

    "Дуже радий цьому знайомству. З паном Андрієм у нас багато спільного – обидва за освітою "технарі", обидва написали перші книги для своїх дітей, перші книги у нас вийшли у київському видавництві "Грані-Т", а потім у видавництві Старого Лева. Напевно, існує якась поки що неусвідомлена закономірність у тому, як стають дитячими письменниками. Але відповіді ми не знаємо. У відповідь на це запитання ми просто обидва знизали плечима".

    Чекаємо на нові книги та нові зустрічі!




Немає коментарів:

Дописати коментар