середу, 28 лютого 2024 р.

Ще один подарунок від письменниці

 



    Нашій бібліотеці продовжують дарувати книжки. І це радує.

Астрономія для допитливих малюків

Ольга Шибка


    Захоплива книга, що відправляє маленьких дослідників у дивовижну подорож Всесвітом. Вона відповість на незліченні запитання малюків про космос. Чому день змінює ніч? Скільки зірочок на небі й куди вони зникають зранку? Чи можемо ми переїхати на Марс? Цікаві пояснення, доповнені пізнавальними малюнками, додатковими завданнями й чудовими загадками, не дадуть занудьгувати та зберігатимуть інтерес дітлахів.


    “Астрономія для допитливих малюків” – легко і зрозуміло для малечі про космонавтів, Сонячну систему, зорі та галактики. Розрахована для сімейного читання та опрацювання на уроках природничого спрямування в молодшій школі.


Про авторку


Ольга Шибка - письменниця з міста Дніпро


Ольга Сергіївна Шибка, керівник Астроклубу «Прямуй за Сонцем!» міської станції юних техніків Дніпра, керівник гуртка-методист, відмінник освіти, кавалер знаку «Василь Сухомлинський», переможець обласного туру конкурсу «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка», є автором методики організації та проведення уроків астрономії, спостережень і експедицій.



Приватна думка


    “Ми, дорослі, рідко дивимося на небо. У нас свої "дорослі" проблеми. Інша справа - діти: їм належить цікавитися всім і ставити найбезглуздіші (з погляду дорослих) запитання. Утім, у деяких людей дитячі захоплення проходять через усе життя.
    Можливо, у когось із читачів цієї книги дитяче захоплення астрономією переросте у справу всього життя. Хтозна...”

Олексій Надемлінський

член НСПУ м.Одеса




Приходьте до нас на Катерининську, 67


Використані матеріали із відкритих джерел

Підготував О.Надемлінський




Немає коментарів:

Дописати коментар