пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Нові книги у нашій бібліотеці

 В нас нові надходження. Ось деякі книги, які з'явилися у нас.

    Олексій Коваленко 

"Фрукти проти овочів"


    Перці й помідори — не овочі. Гречка — горішок. Вишня — не ягода.


    Усе своє життя, успішно проігнорувавши ботаніку, ми керуємося лише одним простим (і хибним) правилом: солодке — фрукт, а все решта — овочі. Насправді це так не працює. У книжці «Фрукти проти овочів» ботанік, музейник та автор блогу «Довколаботаніка» Олексій Коваленко розповість справжню історію продуктів, які ми щодня бачимо на кухні та в супермаркеті, а ще навчить відрізняти овоч від фрукта, горіх — від горішка, а кавун — від ягоди. У книжці Олексій пояснить, хто намагався лікувати огірками безпліддя та укуси скорпіонів, як салату приписали здібності впливати на чоловічу потенцію, звідки примандрував до нас буряк та як приготувати каштани в домашніх умовах і не рознести квартиру на шматки.

Настя Музиченко

"Загублені в таборі"



    Книга для дітей і молодших підлітків, 8+, які полюбляють гостросюжетні й таємничі пригодницькі історії; а також для батьків, які переймаються емоційним розвитком і соціалізацією своїх дітей раннього підліткового віку.

    ...Матвій і Мія їдуть відпочивати в гірський табір. Свіже повітря, дискотеки, квести та інші розваги — усе як завжди в таких таборах. Та лише доти, доки Матвій випадково не дізнається про містичну, ба навіть моторошну історію, яка сталася тут кілька років тому. А такі історії, як відомо, мають звичку повторюватися — і ось наші герої опиняються в епіцентрі подій...

 Ірен Раздобудько

"ЛСД. Ліцей слухняних дружин"


    Сюжет роману Ірен Роздобудько «ЛСД. Ліцей слухняних дружин» розгортається навколо ліцею в якому виховують молодих дівчат. Ці дівчата в майбутньому стануть ідеальними дружинами, але тільки для тих, хто заплатить за них найвищу ціну. Дівчина на ім’я Пат – вихованка цього ліцею, яку переконують: усе, що відбувається за межами закладу, не варте уваги, а справжнє життя полягає у покірному служінні своєму майбутньому чоловікові. Та випадкове знайомство із саксофоністом, який завітав до їхнього закладу під час розслідування вбивства однієї з вихованок, відкриває їй очі: те, чому їх навчали, насправді омана, існує інше життя – вільне та прекрасне. 
    Намагаючись відборонити свою свободу, вона втікає з закладу й опиняється на вулиці, до якої зовсім не пристосована. Чи зможе вона вижити у світі, про який нічого не знає.  

Джорджія Бінг

Серія (6 книг) про пригоди Моллі Мун





    Дівчинку Моллі Мун знайшли в картонній коробці й віддали до сиротинця. Десять жахливих років прожила Моллі в притулку. Директорка всіляко принижувала дівчинку, учителі сварили, а інші діти насміхалися. Тим часом Моллі мріє про прекрасне життя.І ось одного дня до рук дівчинки потрапляє книга про гіпноз — і все неймовірно змінюється! І далі на неї чекають карколомні пригоди, блискуче життя… Проте на такий талант накинув оком злодій, який хоче скористатися здібностями Моллі для здійснення своїх чорних задумів…
    З цього починаються захоплюючі пригоди Моллі.


Оксана Тодорова
"Перлини сенсів та ідей"


    Головна мета видання – зібрати і поширити найцікавіший досвід корпоративних комунікацій. У першому розділі книжки відображено майже 40 прикладів проєктів з різних галузей за період з 2019 по 2021 роки. Вони структуровані за принципом ключових трендів і рекомендацій у комунікаційній сфері.

            Чекаємо на вас на Катерининській 67











Немає коментарів:

Дописати коментар