четвер, 22 лютого 2024 р.

Нові книжки продовжують надходити: "Андрій Кокотюха “Потаємні двері”

 Андрій Кокотюха 

Потаємні двері




    Одного не надто прекрасного для себе дня школяр Арсен Гірник потрапляє з Києва на Волинь. Нібито нічого дивного — але потаємні двері ведуть із київського підвалу просто у волинські ліси. У часи, коли українські повстанці чинили опір російським окупантам...

    Аби потаємні двері для нього знову відчинилися, Арсенові треба свідомо обрати «своїх» у нерівній боротьбі. Допомогти упівському командирові Зозулі здолати підступного й кровожерного ворога.

    І головне — знайти ключ до розгадки таємниці власної родини, яку приховували від нього...

    «Потаємні двері» — нова пригодницька і трішки фантастична повість популярного і найщедрішого на нові книги українського письменника Андрія Кокотюхи. Це захоплива й пізнавальна мандрівка в часі, яка доводить: спливають дні, біжать роки, міняються століття, але ворог для українців лишається незмінним. І цього ворога можна й треба перемагати не числом, а вмінням. Доведено безстрашним паном Кабанюком…


Про письменника


    Андрій Анатолійович Кокотюха (нар. 17 листопада 1970, Ніжин) – сучасний український письменник. Народився у м. Ніжині, в родині зварювальника і медичної сестри. Перший художній твір написав у віці 7 років. До 12 років читав і писав лише казки. Мріяв стати бібліотекарем. Працював збиральником меблів, різноробочим та муляром на будівництві. Закінчив факультет журналістики Київського університету ім Тараса Шевченка.

    Книжки А. Кокотюхи виходять друком майже в усіх українських видавництвах, котрі видають сучасну літературу: "Смолоскип", "Кальварія", "Фоліо", "Піраміда", "Нора-Друк", "Зелений Пес". Він постійно співпрацює з найбільш популярними українськими газетами, журналами і телеканалами. За однією такою публікацією на студії ім. О. Довженка зняли кіно під назвою "Тупик". Написав сценарії для декількох документальних фільмів з циклу "Кримінальні історії" на каналі ICTV. За мотивами роману "Легенда про Безголового" знято телевізійний художній фільм. Низка творів чекає на екранізацію. Пише українською і російською мовами. 


Приходьте до нас на Катерининську, 67

Використані матеріали із відкритих джерел
                                               Підготував О.Надемлінський






Немає коментарів:

Дописати коментар