понеділок, 30 вересня 2024 р.

Нові книги чекають свого читача: Ілларіон Павлюк "Я бачу, вас цікавить пітьма"

 



Ілларіон Павлюк

Я бачу, вас цікавить пітьма



    Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

    «Я бачу, вас цікавить пітьма» — історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій.


Ілларіон Павлюк

Про письменника



    Письменник, автор бестселерів «Я бачу, вас цікавить пітьма», «Білий попіл», «Танець недоумка». У 2015 році брав участь у російсько-українській війні в складі добровольчого батальйону, а від початку повномасштабного вторгнення мобілізувався в розвідувальний підрозділ української армії. З 2023 року служить у Міністерстві Оборони України. Багатодітний батько, теледокументаліст, продюсер.

    Народився 1980 року на Херсонщині в місті Скадовськ. Дитинство провів із батьками на Далекому Сході Росії – на Сахаліні. Після повернення в Україну оселився у Луганську.

    Здобув освіту у Східноукраїнському національному університеті ім. Володимира Даля (м. Луганськ) за спеціальністю журналістика. 2001 року переїхав до Києва, де розпочав медійну кар’єру як журналіст. Працював репортером-міжнародником — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті.

    Став автором таких документальних стрічок: «Код нації», «Звичайні зомбі. Як працює брехня», «Зомбі 2. Промивка Мізків», «Лазуровий пил» та інших.

    Ілларіон Павлюк — автор трьох романів, виданих у «Видавництві Старого Лева»:

    — 2018 р. — дебютний роман — «Білий попіл», детектив у стилі нуар із відсилками до повісті Миколи Гоголя «Вій»;

    — 2019 р. — науково-фантастичний роман «Танець недоумка», який увійшов до короткого списку премії «Книга року BBC — 2019»;

    — 2020 р. — «Я бачу, вас цікавить пітьма», психологічний трилер, який увійшов до короткого списку премії «Книга року BBC — 2020», а у 2023 році очолив топ продажів «Видавництва Старого Лева». «Я бачу, вас цікавить пітьма» — одна з найбільш обговорюваних книжок в українському медійному просторі, лідер продажів на ринку, супербестселер.


Приходьте до нас на

Європейську (Катерининську), 67


Використані матеріали із відкритих джерел


Олексій Надемлінський

член НСПУ, дитячий письменник,

методист БІВ



Немає коментарів:

Дописати коментар