середа, 12 липня 2023 р.

Нові надходження до книжкового фонду. Книги Л. Д. Лапінські

 

    Авторка серії «Дивні світи», перекладеної 14 мовами.

    Л.Д. Лапінські живе неподалік Шервудського лісу разом з сім'єю, величезною кількістю книжок, хом'яком Пебблзом та котом Гектором.

    Першу книжку написала, коли їй було сім: про жабу, яка мала літак. Та книжка була складена з окремих лінійованих аркушів, скріплених скотчем.

Агенція подорожей

Коли дванадцятирічній Флік Хадсон запропонували вступити до таємного товариства «Дивні світи», вона дуже зраділа. Та дівчинка швидко збагнула, що в магічному мультивсесвіті не все так добре, як здається на перший погляд. В одному світі посеред літа вирують снігові завірюхи, інший невідомо чому покинули, а ще десь безслідно зникають цілі вулиці. Уже незабаром Флік починає порушувати деякі правила товариства, опановуючи  мистецтво магії  і намагаючись розібратися, що ж тут відбувається. Та чи вдасться їй усе виправити до того, як світи — зокрема і її власний — зникнуть назавжди?



На краю океану

Флік стала повноправним членом товариства «Дивні світи» (у неї навіть значок є!). Тож коли до агенції надходить термінове повідомлення з Розлому, вона й Верховний Хранитель «Дивних світів» Джонатан негайно застрибують до валізи.

Розлом — це плаский водяний світ, де живе непередбачуваний русалковий народ і ходять велетенські піратські кораблі. І цей світ зменшується. Мешканці Розлому мусять покинути його, і якомога швидше!

Чи зможуть Флік із Джонатаном знайти вихід… поки не стало занадто пізно?


Приходьте до нас на Катерининьску, 67




Немає коментарів:

Дописати коментар